GEBROED! Festival rond jong talent

27 april 201828 april 2018

Met het nieuwe multidisciplinaire festival ‘Gebroed’ gaan we op zoek naar het talent van morgen. Een weekend (27 en 28 april) lang is CC De Steiger het podium voor jonge theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars. Kom hen ontdekken!

Het is geen toeval dat we dit festival in de lente organiseren. Gebroed gaat op zoek naar frisgroene, ontluikende, zinderende creativiteit. Trouwens, voor de afstuderende kunstenaars begint het op dat moment - met hun eindproef in het verschiet - ook om een andere reden te kriebelen.

De naam van dit nieuwe festival verwijst naar het moment waarop jonge kunstenaars hun eerste uitgebroede ei delen met het grote publiek. Dat moment zal misschien het begin zijn van een schitterende carrière. Al zal de toekomst dat moeten uitwijzen. Laat dat ‘ongewisse’ nu juist de charme zijn van dit gloednieuwe initiatief.

TICKETS

Vrijdag 27 april: gratis toegang!Zaterdag 28 april: € 10,00 - € 5,00 -26 jaar

ORGANISATIE

Gebroed! wordt georganiseerd door Cultuurcentrum De Steiger. In samenwerking met de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord. Met medewerking van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

LOCATIE

Gebroed! vindt plaats in CC De Steiger, Waalvest 1, 8930 Menen

www.gebroed.be

http://www.gebroed.be