Geannuleerd - Sierk Ecologiek – Duurzaam organiseren in Menen

Gepubliceerd op Maandag 13 januari 2020
14 maart 2020
affiche Sierk Ecologiek 14 maart 2020

Nog geen idee hoe je de nieuwe wetgeving omtrent de herbruikbare bekers moet toepassen? Wil je eens zien hoe andere groene evenementen duurzaamheid aanpakken in de praktijk? 

Op 14 maart 2020 organiseert Stad Menen een infodag hierover in de gebouwen van CC De Steiger. Een namiddag met een duurzaam tintje, en dit helemaal gratis. Voor iedere enthousiasteling en/of organisator die de wereld toch dat klein beetje groener wil maken.

Duid hieronder aan voor welke lezing je het meeste interesse hebt, en voor wie je wel eens afzakt naar CC De Steiger op 15 maart. Of misschien wil je wel alle vier de lezingen volgen in de studio van CC De Steiger?

Geniet tussendoor van onze duurzame markt met onder andere een closet sale (2e-handsverkoop) en tal van standhouders die al jullie vragen kunnen beantwoorden zoals de politie, dienst evenementen, Mirom, de Wereldraad,…

Leuk extraatje: na het invullen van dit formulier leggen wij een gratis drankbon klaar voor jou op Sierk Ecologiek. Een gratis drankje die je kan drinken op onze duurzame markt, terwijl je aan het genieten bent van enkele toffe deuntjes op vinyl. Fijn toch? De bonnetjes voor Sierk Ecologiek werden trouwens gerecupereerd uit de drankbonnen die we gebruikten op de showavond van carnaval!