Fit in het zwembad

Gepubliceerd op Dinsdag 12 maart

Op zaterdag 12 en zondag 13 januari kon men GRATIS kennismaken met Aqua Gym, Aqua Interval en Aqua Power in ons recreatiezwembad 't bADhUIS. In navolging van de succesvolle try-out kan men vanaf 1 april tot eind juni, telkens op maandag (aqua-gym) en/of vrijdag (aqua-interval), komen aquagymmen.

Aqua gym op maandag 15u45-16u30

Aqua Gym is geschikt voor vrijwel iedereen! Van sportieve jongeren, tot oudere of zwangere vrouwen die willen bewegen en in vorm blijven. Je hartritme stimuleren en je ademhalingsspanning verbeteren. Het uithoudingsvermogen wordt bewust belast, maar is er geen of nauwelijks belasting op de ruggengraat en gewrichten - echt ontspannen!!!

Aqua Interval  op vrijdag 20u00-20u45

Een intervaltraining is een trainingsmethode waarbij een periode van hoge intensiteit wordt afgewisseld met een periode met een lagere intensiteit. Door een intervaltraining zal je op een hogere intensiteit trainen waardoor je conditie snel verbetert.

Hoe?

U betaalt 5 euro per sessie aan de kassa (inkom niet inbegrepen). 5 minuten voor aanvang kan u zich aanbieden met uw kasticket bij de lesgever ter hoogte van baan 1.