Fietszoektocht Grensleie: Korte Keten

Gepubliceerd op zondag 09 mei 2021
15 mei 202131 augustus 2021

In navolging van de Week van de Korte Keten (15 tot 23 mei 2021) kan je tot 31 augustus tijdens een fietstocht op zoek gaan naar bekende en minder gekende landbouwspreuken bij onze Korte Keten producenten.

Een drietal lussen van +/- 35 km laten je kennis maken met onze lokale producten. Iedere lus kan apart worden afgefietst of staan in verbinding met een andere lus.

Op verschillende locaties vind je een landbouwspreuk waarin een woord werd weggelaten. Vind het ontbrekende woord en vul in op het deelnameformulier.

Maak kans op één van onze 5 pakketten streekproducten, ook als je slechts 1 lus affietste. Alle drie de lussen gedaan? Super! Dan maak je ook drie maal meer kans om te winnen.

Deelnameformulieren zijn gratis te verkrijgen vanaf 15 mei. Je kan terecht bij de toeristische diensten van Menen, Wevelgem, Ledegem, Dadizele en Wervik

In Menen worden de formulieren ook ter beschikking gelegd in CC De Steiger, de bib, Allegro Menen, Dorpshuis Rekkem, Badhuis en CC Het Applauws te Lauwe!

Downloads:

Deelnemingsformulier

GPX-bestand fietslus 1

GPX-bestand fietslus 2

GPX-bestand fietslus 3

 

Geef na je fietstocht(en) jouw antwoorden door via het online wedstrijdformulierAlleen inzendingen langs die weg zijn geldig.