Eindejaarsevents Kerst in Lauwe én Nieuwjaarsloop in Menen

Gepubliceerd op Donderdag 21 oktober 2021

“Met onze Wieltjesfeesten mochten we begin september voor het eerst sinds lange tijd weer een groot stadsevent organiseren. Meteen na de geslaagde Wieltjesfeesten richtten we onze blik op het eindejaar. En ook dan hebben onze vrijetijdsdiensten heel wat leuks in petto: te beginnen met onze klassieker Kerst in Lauwe op 11 december. Een maand later, op 14 januari, pakken we uit met een gloednieuwe, unieke Nieuwjaarsloop”, zegt een enthousiaste schepen van Evenementen Herman Ponnet.

Kerst in Lauwe op 11 december

Na een onderbreking vorig jaar is Kerst in Lauwe helemaal terug: de grootste eendagskerstmarkt van West-Vlaanderen vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 december van 16:00 tot 23:00. Kerstsfeer met verrassende (kerst)animatie én een grote kerstmarkt met marktkramers en verenigingen uit Menen, Lauwe en Rekkem. Vanuit Menen en Rekkem brengt een feestbus onze inwoners veilig naar Kerst in Lauwe (en terug)!

Met je vereniging (drank-/eetstandje uitbaten) of marktkraam deelnemen aan Kerst in Lauwe? Contacteer evenementen@menen.be of bel 056 529 415.

Nieuwjaarsloop in Menen op 14 januari

“Met sportieve voornemens het nieuwe jaar inzetten. We verklaren het met velen, ieder jaar opnieuw. Welnu, in 2022 helpen we een handje: de Stad Menen organiseren voor het eerst een Nieuwjaarsloop langs én doorheen openbare gebouwen op vrijdag 14 januari. De start- en aankomstzone in het stadspark Park Ter Walle wordt omgetoverd tot een heus Nieuwjaarsdorp. Leg beide data maar al vast in je agenda. Binnenkort volgt meer gedetailleerde info over deze eindejaarsevents op onze infokanalen”, besluit schepen Ponnet.