Nieuws - meest recent

Twee weken nadat Kerst in Lauwe plaats vindt, organiseert de stad Menen op vrijdag 21 december 2018 een kerstevent in Menen. Met Kerst in Menen brengen we samen met lokale handelaars en verenigingen kerstsfeer en -animatie op onze Grote Markt. Tijdens Kerst in Menen biedt het stadsbestuur een gratis kerstdrink aan voor alle inwoners en dat van 18:00 tot 20:00!

Sedert een paar jaar mag je vuurwerk afsteken op welbepaalde eindejaarsdagen. Feestvuurwerk (voor particulieren) mag tussen 22u en 02u op kerstavond (24/12 op 25/12) en oudejaarsavond (31/01 op 01/01).

De stad Menen zoekt 1 Technieker - Vrachtwagenbestuurder (D1-D3) (m/v) openbaar patrimonium voor de afdeling Omgeving en Infrastructuur. Hier vind je alle info en kun je meteen online solliciteren.

De stad Menen zoekt 1 Adjunct Technisch Coördinator Werkvoorbereider (D4-D5) (m/v) ten behoeve van de afdeling Omgeving en Infrastructuur. Hier vind je alle info en kun je meteen online solliciteren.

02/01

Woensdag 2 januari 2019 vindt de installatievergadering van de gemeenteraad plaats in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. De vergadering start om 19:00. Op deze installatievergadering leggen de nieuw verkozen gemeenteraadsleden de eed af. Hier vind je de agenda en toelichtingsnota bij deze vergadering.

23/01

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar in Menen? Ben je graag creatief bezig? Wil je mensen helpen en de wereld verbeteren? Kriebelt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Tiener Techniekacademie van Menen ideaal voor jou!

Het OCMW Menen zoekt 1 deeltijdse (26,6/38) Begeleider (C1-C3) (m/v) ten behoeve van het dag en woonzorgcentrum de Pelikaan en bezigheidstehuis Claude Vancoillie.

Het stadsbestuur en het OCMW Menen zijn op zoek naar 1 tijdelijk contractueel ICT-deskundige (m/v) B1-B3 ten behoeve van de afdeling Interne dienstverlening en Organisatie/dienst ICT

Tijdens de eindejaarsperiode gelden op bepaalde dagen, periodes andere afspraken rond de openingstijden. Hou je er rekening mee? Zo kom je op het juiste moment langs. Hier vind je een overzicht.

18/12

Dinsdag 18 december komen de OCMW-raadsleden bijeen in de raadzaal van het OCMW (Welzijncampus Noorderlaan). De vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van het OCMW Menen start om 17:30. Hier vind je de agenda.