CC De Steiger zoekt een halftijdse administratief medewerker vorming/onthaal

Gepubliceerd op Dinsdag 02 juli 2024

Over de organisatie

Cultuurcentrum De Steiger is een bruisend cultuurcentrum in de grensstad Menen. Het heeft een uitgebreid eigen artistiek programma maar werkt ook intensief samen met allerlei andere organisaties uit stad en regio. Het zet jaarlijks zo’n 3 à 4.000 activiteiten op. Naast een uitgebreid eigen podiumaanbod, tentoonstellingen en vormingsaanbod heeft het ook tal van eigen culturele projecten en festivals. Dat niet alleen in De Steiger, maar ook in het stadsmuseum en op heel wat andere locaties in Groot-Menen.

Functieomschrijving

Het cultuurcentrum zoekt een enthousiast administratief medewerker vorming/onthaal met halftijds vervangingscontract vanaf 26/08/2024.

Wat houdt dit in ?

 1. Je wordt lid van het team dat instaat voor het onthaal en de dienst hobby en vorming. Je bent één van de gezichten in het gedeelde infopunt van het cultuurcentrum en de stadsbibliotheek in De Steiger.
 2. Samen met je collega programmeer je het hobby- en vormingsaanbod van a tot z. Je contacteert lesgevers, onderhoudt contacten met cursisten en volgt de organisatie van alle vormingsreeksen op.
 3. Als onthaalmedewerker ben je het aanspreekpunt voor bezoekers, verkoop je tickets en ondersteun je je collega’s administratief.
 4. Je werkt met een variabel werkrooster waarbij avondwerk en weekendwerk mogelijk zijn.
 5. Je maakt deel uit van het dynamische team van CC De Steiger en kan mee werken aan de uitvoering van heel wat culturele projecten, festivals en andere evenementen.

Profiel

 1. Je bent enthousiast als het over cultuur in de brede zin van het woord gaat.
 2. Je begrijpt en communiceert vlot in het Nederlands.
 3. Je hebt een diploma 3de graad secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring.
 4. Als je ervaring hebt in een soortgelijke functie is dat een pluspunt.
 5. Flexibele werkuren, avond- en weekendwerk schrikken je niet af.
 6. Je kan zelfstandig werken en neemt initiatief.
 7. Je bent stressbestendig, kan goed plannen en een deadline schrikt je niet af.
 8. Je bent betrouwbaar en steeds positief ingesteld.

Type contract

Vervangingscontract 19u per week. Avond- en weekendwerk mogelijk. Momenteel tot 30/09/2024 maar met mogelijkheid tot verlenging.

Wij bieden

 • Een dynamische samenwerkingssfeer in een job met een afwisselende functie-inhoud, diverse contacten met autonomie en flexibiliteit binnen de job.
 • Bezoldiging op basis van de loonbarema PC 329.01 sector cultuurspreiding A2 met mogelijkheid tot in rekening brengen anciënniteit. (vb. brutoloon (19u) € 1.303,15 met 5 jaar anciënniteit)
 • Eindejaarspremie conform de collectieve arbeidsovereenkomst van 25/11/2008 (pc 329.01)
 • Maaltijdcheques (€ 6,50/dag).
 • Fietspremie (€ 0,35/km).
 • Hospitalisatieverzekering.
 • Groepsverzekering.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV ten laatste op zondag 18/08/2024 via e-mail naar nancy.deconinck@menen.be.
Je wordt gecontacteerd op 20/08/2024. Indien je kandidatuur weerhouden wordt nodigen we je uit voor een gesprek op 22/08/2024. De sollicitatiegesprekken gaan door tussen 9u en 16u.