Brihang / Rhinos Are People Too / Shht & many more @PTW

21/10

Het vernieuwde jeugdcentrum Park ter Walle in Menen is een feit en dat moet gevierd worden! Op vrijdag 20 oktober organiseert Jeugdraad "De Klinke" Menen hun fuif Nacht Van De Jeugd 2017, op zaterdag 21 oktober is het de beurt aan de Jeugddienst van Menen.

Schema van de dag:

♦ 11:00 - OPEN BBQ - Bring your own meat! De titel zegt het zelf, breng je eigen vlezekes mee, wij regelen de rest

♥ 13:00 - HUNGER GAMES - Battle of The Jeugdbewegingen: jaarlijks nemen de jeugdbewegingen het tegen elkaar op! Vorig jaar wonnen de verkenners van Scouts JFK Menen, wie zal het dit jaar worden?

♣ 17:00 - OPTREDENS: 6 optredens van verschillende genres kleuren onze avond!

Damage: €5 ADD (=200BEF)
Zij die de avond voordien al kwamen naar Nacht Van De Jeugd 2017 moeten slechts €3 betalen ADD (=120 BEF)

♫ 17:00 - The Odd and The Others

Rock 'n' roll, dat is wat de vierkoppige band uit Rekkem u voorschotelt. De vier jonge veulens staan te wachten om uw podium te bespringen!

♫ 18:00 - Eyes on the Machine

Met invloeden van onder andere Idealus Maximus, Drums 'n Guns, Mogul, Badder, Mastodon, etc... schotelt Eyes on the Machine een stevige portie heavy rock voor de kiezen!

♫ 19:00 - Other Than The Others

Otto is een akoestische / alternatieve rockband met een passie om een boodschap te brengen aan de wereld met filosofische teksten die gebaseerd zijn op het ware leven.

♫ 20:00 - Shht

De Belgische noisescene heeft er wéér een nieuwe telg bij! Shht mikt allesbehalve op verstilling. Met hoekige ritmes, noisy riffs en vervormde vocals beukt de band vol in op je trommelvliezen. Voor fans van Hypochristmutreefuzz en Elefant.

♫ 21:10 - Rhinos Are People Too

Rhinos Are People Too: mengeling van shoegaze, noise pop en indie.

♫ 22:15 - Brihang

In welk hokje valt Brihang te plaatsen? Moet hij beschouwd worden als rapper, beeldhouwer of als poëet? Schijnbaar moeiteloos schakelt de Knokkenaar tussen genres en kunstvormen en toch slaagt hij er alsnog in iedereen een stapje voor te blijven door net datgene te doen wat niemand verwacht.

♠ 23:00 - AFTERPARTY w/ Kid glove killers

In samenwerking met Jeugdraad "De Klinke" Menen, Cultuurcentrum De Steiger Menen en Stad Menen.

Zet je aanwezig op ons facebookevement!

 

Aangemaakt op: 02/10/2017