BIBnieuws zomer 2024

Gepubliceerd op Vrijdag 21 juni 2024

Kan je de zomer al proeven? Op zoek naar een leuk uitje met het hele gezin? Kom dan zeker eens naar de bibliotheek van Menen.

  • Schatten van Vlieg 2024

Ga samen op zoek naar de schat van Vlieg! Dit jaar ontdek je met Vlieg een smakelijk parcours in de stad. Check ook zeker de andere zoektochten in de regio Zuidwest!

Meer informatie

  • Vakantielezen

Gaat lezen nog niet zo vlot? Zit je in het eerste leerjaar en heb je moeite met lezen? Tijdens de grote vakantie kan je op woensdagmiddag samen met andere kinderen komen oefenen. Een begeleider luistert mee en helpt je als het wat moeilijker is.
Waar? Bibliotheek Menen, Waalvest 1, Menen – bibliotheek@menen.be
Contactpersoon: phaedra.verplancke@menen.be
Wanneer? Iedere woensdag van 14:00-15:00
 3 – 10 – 17 – 24 – 31 juli 7 – 14 – 21 – 28 augustus

  • Bestemming: Bib!

Verveel je je in de vakantie? Dan hebben wij de ideale bestemming voor jou: de bibliotheek! Kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar kunnen in de bibliotheek van Menen een boekenreispas afhalen. Op de reispas vinden ze vier bestemmingen, waar ze telkens een boek bij zoeken. Lees deze zomer 4 boeken, krijg voor elk boek een stempel op je reispas en lever je volle reispas daarna in bij de bibliotheek! Wie weet win jij wel een leuke prijs!-Wanneer? Vanaf 1 juli tot 3 september

  • BIBproduct in de kijker: de inleverbus

Wil je je bibliotheekmaterialen terugbrengen, maar is de bib niet open? 
Gebruik dan de handige inleverbus in Menen en Lauwe! De materialen worden van je kaart gehaald bij het eerstvolgende openingsmoment.