Artiesten Wieltjesfeesten 2018: wie palmt Grote Markt in?

“De Wieltjesfeesten vinden dit jaar plaats op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. In augustus pakken we uit met het volledige programma, maar nu al geven we graag de namen vrij die op het grote podium van de Grote Markt zullen optreden”, zegt schepen voor Evenementen Laurent Coppens.

Op vrijdag kun je genieten van een gratis optreden van charmezanger Jenss en The Modern Big Band op de Grote Markt in Menen. Zij zullen optreden van 20:00 tot 22:00.

ZATERDAG OP DE GROTE MARKT

Zaterdag starten we opnieuw met een ontbijt. Tussen 8:30 en 10:30 kunnen de mensen die ingeschreven zijn hun ontbijtpakket ophalen en ter plaatse ontbijten. Vanaf 9:00 kun je in de centrumstraten terecht voor de braderie, demonstraties, straatanimatie, kunstambachten bekijken… Op de Groentemarkt voorziet dienst Veiligheid en Samenleven een veiligheidsdorp. Om 12:00 is er de kinderwieltjesworp, gevolgd door het aperitiefconcert door de Koninklijke Volksharmonie St-Jozef en Barbara Dex.

Schepen Coppens: “Eén van de hoogtepunten zal beslist de wieltjesworp zijn om 15:00, gevolgd door een optreden van De Bende om 15:15. Vanaf 19:00 kun je genieten van de optredens van De Vlaanderen Boven Band met Gene Thomas, Raf Van Brussel en Loredana, Edje Ska & The Pilchards. Les Truttes sluiten de avond af met hun spetterende nieuwe show.”

DEELNEMEN AAN BRADERIE OF ROMMELMARKT?

Wil je als handelaar of met jouw vereniging deelnemen aan de braderie tijdens de wieltjesfeesten op zaterdag 1 september? Vul dan zo snel mogelijk het inschrijvingsformulier in via www.menen.be

“Dit jaar is er opnieuw een grote rommelmarkt in de Ieperstraat. Iedereen kan daaraan deelnemen. De inschrijvingsprijs bedraagt 5 euro per 5 meter. Wie wil deelnemen, kan inschrijven tot 17 augustus via onze dienst Evenementen of via www.menen.be”, rondt schepen Coppens af.

Aangemaakt op: 07/06/2018