750 geschenkboxen op Dag van de Medewerker

Gepubliceerd op Donderdag 15 april 2021

“Vandaag, donderdag 15 april, is Dag van de Medewerker. Deze dag willen wij in onze organisatie niet onopgemerkt voorbij laten gaan. En al zeker niet na een zeer bewogen en veeleisend coronajaar. Daarom krijgen alle medewerkers een welverdiende attentie”, zegt schepen van Personeel Angelique Declercq.

De Dag van de Medewerker: het uitgelezen moment om even uit de dagelijkse routine te stappen en stil te staan bij de inzet van de medewerkers van de stad Menen.

Schepen Declercq: “Dat iedereen zich elke dag engageert voor zijn werkgever, is evident. Maar dat betekent niet, dat we onze dankbaarheid voor die dagelijkse inzet op de Dag van Medewerker niet mogen onderstrepen. Het is een open deur intrappen, als ik vertel dat het voor al onze medewerkers een bewogen, ongewoon en vooral veeleisend jaar was. Wel, we geven vandaag met ons college van burgemeester en schepenen iedereen een attentie als blijk van onze waardering. Alle 750 medewerkers krijgen een geschenkbox met lekkers. Leuk weetje: alle producten zijn aangekocht bij lokale handelaars en de pakketten werden samengesteld door de arbeidszorgmedewerkers van Veerkracht 4 en Travo.”

Dag van de Medewerker