Geboortebos

Je hebt er even op moeten wachten, maar Stad Menen, de Gezinsbond en Natuurpunt zijn blij de goede gewoonte van enkele jaren terug op te kunnen nemen en je uit te nodigen voor de aanplant van een Geboortebos.

Alle ouders die een kindje kregen in 2018, 2019 of 2020 nodigen we van harte uit om een boompje te komen planten voor hun kindje(s). 

Het Geboortebos wordt aangelegd in de Tuinwijk te Lauwe op het terrein bij het speelplein en de Verrijzeniskerk. De plantdag vindt plaats op zaterdag 19 februari 2022. Je kan hier een tijdslot reserveren. Indien je problemen ondervindt, kan je telefonisch hulp krijgen (056/529.372). Na reservatie voorzien wij per kindje een boompje en een naamkaartje om rond de boom te hangen. Indien je meerdere kindjes hebt, graag per kind een inschrijvingsformulier in vullen.

Wij raden je zeker aan om laarzen mee te brengen aangezien het terrein er drassig kan bijliggen. Om de aanplant vlot te laten verlopen vragen wij je, indien mogelijk, ook jouw eigen spade mee te brengen.

De inschrijvingen werden afgesloten

Ontwerp geboortebos

Ontwerp tuinwijk
Geboortebos