Koop lokaal!

De Vlaamse en federale overheden nemen bijkomende versterkte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken en om de volksgezondheid te beschermen. Tot en met 3 mei moeten zo alle restaurants en cafés dicht blijven. Restaurantkeukens, snackbars, frituren … kunnen openblijven voor de levering aan huis, afhaaldiensten en drive-in. 

Ook alle niet- essentiële handelszaken zijn gesloten, maar deze winkels mogen indien mogelijk hun telefonische en onlineactiviteiten verderzetten als levering aan huis gegarandeerd kan worden. Afhalen in de winkel zelf mag niet.

Om je verder op weg te helpen en onze lokale handel een hart onder de riem te steken hebben we een overzicht gemaakt van de voedings- en handelszaken waar je nu nog terecht kunt. Hieronder vind je ze op een kaartje. Als je linksboven op het kaartje klikt kan je filteren op handelszaken en voedingszaken of kijken of je favoriete winkel in de lijst terug te vinden is. Onder het kaartje hebben we ook nog eens alle handelszaken tekstueel weergegeven.  

Registreren van je voedingszaak doe je hier
Registreren van je handelszaak (niet-voeding) doe je hier
Wijzigingen geef je door via communicatie@menen.be