Vanaf 9 juli - Contrei Live

Gepubliceerd op woensdag 17 juni 2020
09 juli 202026 oktober 2020

Als onderdeel van dit kunstenparcours kan je in Menen de hele zomer lang een monumentaal kunstwerk zien van Jan Detavernier. Gratis te bezoeken op de Oude Leie-arm in Menen, ter hoogte van de Oude Sluizen.

Het kunstenparcours Contrei Live is vanaf 9 juli tot en met 26 oktober 2020 doorlopend gratis te bezoeken.

Deelfietsen en fietsverhuur

De uitgelezen manier om Contrei Live te bezoeken is per fiets. Om dit te stimuleren stellen we voor iedere bezoeker gratis deelfietsen ter beschikking. We slaan hiervoor de handen in elkaar met Donkey Republic binnen het Europese Interregproject SHARE-North. Via onze site en de applicatie op je mobiele telefoon kun je een gratis fiets ontlenen voor één dag. Op te pikken en terug te bezorgen aan één van de vele deelfietsenstations, die in elke stad of gemeente voorzien worden. 
 

Zo werkt het:

  • Surf naar www.contreilive.be/deelfietsen
  • Registreer je via jouw persoonlijk e-mailadres
  • Je krijgt een mail toegestuurd met een persoonlijke code 
  • Ga naar de applicatie van Donkey Republic. Hier kan je, nadat je een account hebt aangemaakt, dankzij je persoonlijke code een fiets voor 12 uur gratis ontlenen. Nadat je via de app een fiets hebt geselecteerd, vul je bij het bevestigen een kortingscode in. Daarna ben je volledig klaar om het kunstenparcours optimaal te ontdekken. 

Meer info