Boulevard Guitar

26 september 2020

De Menense festivals Grensrock, Schippersweekend en Rekkem Congé slaan de handen in mekaar. Met de steun van de Stad Menen en Cultuurcentrum De Steiger zorgen ze voor een knallende afsluiter van het zomerprogramma ‘Boulevard Solar’.

Het muziekfestival ‘Boulevard Guitar’ in Zaal Park Ter Walle is volledig corona-proof. Het wordt opgedeeld in drie tijdsblokken, waarbij telkens 200 personen gratis de tot festivallocatie omgetoverde zaal binnen kunnen. Het eerste blok in de namiddag is gericht op gezinnen met kinderen, de twee andere brengen een mix van rock en pop. Tussenin is er festivalcatering en zorgen DJ’s voor sfeer.

Reservatie kan vanaf maandag 14/09 om 18u30 en is gratis. De links vind je hieronder. 

  • Volwassenen betalen wel €5 maar krijgen daar bij de ingang twee drankbonnen voor in ruil.
  • Reserveer voor jouw contactbubbel, we voorzien dat je met die groep aan een tafel kan plaatsnemen. Je bubbel kan maximaal uit 10 personen bestaan. De optredens zijn zittend. 
  • Reserveren kan enkel per tijdsblok. wie alle drie de blokken wil bijwonen, moet dus drie keer reserveren.

Blok 1: Radio Oorwoud

Radio Oorwoud

Met catering

13u30 Deuren – DJ Dansbaar
14u15-15u30 Radio Oorwoud
16u30 Einde

Reserveer hier je tickets.

Radio Oorwoud, het ondeugendste braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildermissen, staat weer helemaal klaar om ook uw podium op volledig biologisch verantwoorde wijze af te breken. De natuur en haar problemen op kindermaat … maar dan wel dansbaar, een beetje stout en vol humor.

https://rangerclub.be/nl/radio-oorwoud/

Blok 2: THE RADAR STATION – THE LIGHTHOUSE

Blok 2 Breed

17u30 Deuren – DJ BR3IN3
18u-18u45 The Radar Station
18u45-19u15 DJ Hefner
19u15-20u The Lighthouse
20u-20u30 DJ SNES
20u30 Einde

Reserveer hier je tickets.

The Radar Station

The Radar Station brengt met hun rijke, vervlochten synth- en gitaarpartijen en gelaagde drums een eigen, uniek geluid.

Verhalende, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo’s uit de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois.

Kenmerkend voor de band is de opvallende, warme en bezwerende stem van zanger Brent Buckler, die ook live uitstekend tot haar recht komt en doet denken aan Eddie Vedder, Tom Smith van Editors of Liam O’Maonlai van Hothouse Flowers. Begin 2020 ging het pas echt hard toen The Radar Station De Nieuwe Lichting won op Studio Brussel.

https://vi.be/platform/theradarstation

The Lighthouse

Frisse, dansbare popsongs, dat is het handelsmerk van de jonge Leuvense popband The Lighthouse. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur.

https://vi.be/platform/thelighthouse

Blok 3: RANDOM WALKERS - RHEA

Blok 3 Breed

21u Deuren – Bonnes Muziekcarrousel
21u30-22u15 Random Walkers
22u15-22u45 Bonnes Muziekcarrousel
22u45-23u45 Rhea
00u30 Einde

Reserveer hier je tickets.

Random Walkers

Random Walkers (Wevelgem) brengt popsongs doorspekt met een snedige gitaar en een knipoog naar de '80s.

https://vi.be/platform/randomwalkers

Rhea

Iets meer dan drie jaar na hun eerste passage door de backstage catacomben van  de AB (tijdens De Nieuwe Lichting 2016) stelt de band er in maart 2019 met trots hun nieuwe songs voor. Het kan verkeren in drie jaar tijd: de band toerde door zowat heel Europa, wisselde de ene gitarist voor de andere, nam de tijd om zich te ontwikkelen en zocht (én vond!) vooral een eigen sound.

Rhea is het levende, Belgische bewijs dat gitaarmuziek niet alleen relevant blijft anno 2019, maar ook innovatief en verbindend kan zijn.

Affiche Boulevard Solar