Nieuws uit het Applauws

Gepubliceerd op Maandag 10 mei 2021

Na heel lang onze adem ingehouden te hebben slaakt Het Applauws zijn/haar eerste kreetjes, en haalt samen met de rest van Lauwe (een beetje) adem.

We hopen jullie te verwelkomen op één van onze activiteiten.

Opening cultuurcafé

Applauws

Cultuurcafé Het Applauws opent op dinsdag 11 mei de deuren. Uitbaatster Lindsey Nuytten staat te springen om de Lauwenaar kennis te laten maken met de nieuwe horecazaak aan de Leie. Vanwege de coronamaatregelen is er enkel opening van het terras mogelijk. Het cultuurcafé zal daarom openzijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Je kan alle info vinden op hun facebookpagina.

Zomerkaffee Lauwe

CC Zomerkaffee

De komende weken kunnen we na lang stilzitten eindelijk evenementen organiseren. Dat kan nog niet “in” Het Applauws, maar we doen het in onze mooie buitenomgeving. We organiseren comedy, muziek en theater. Alle activiteiten zijn gratis, maar reservatie is wel nodig.

Donderdag 20 mei: Comedy Night
met Nele Goossens en Joost Van Hyfte
info en tickets

Donderdag 3 juni: More News from Nowhere
En Menen in de mix door Bonnes Muziekcaroussel
Info en tickets

Woensdag 16 Juni: Op hoop van leven
Theatervoorstelling van Theater Tieret
Info en tickets

Outdoor Yoga

Outdoor Yoga

Outdoor yoga is niet alleen een leuke variatie op indooryoga maar biedt ook een gezonde boost om yogahoudingen, adem- en meditatieoefeningen buiten te ervaren.

Het versterkt je immuunsysteem, verbetert je weerstand en bevordert welzijn. Juist in deze tijd hebben we dit extra nodig. De yoga is geïnspireerd op de technieken van Anusara yoga waardoor je op een veilige en verantwoorde manier in en uit de yogahoudingen komt. 

Deze sessies vinden plaats op de grasvlakte naast Het Applauws. Bij minder weer kan er uitgeweken worden naar de overdekte ruimte. Toegankelijk voor beginners én gevorderden. 

Data: 6 maandagen van 19.00 – 20.00 u.
Mei :  17 – 31
Juni: 7 – 14 – 21 – 28

Inschrijven via www.ccdesteiger.be of aan het onthaal van Het Applauws