Trio Phalaena

Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
17/03 from 11:00 to13:00
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 12.0 Basistarief: 12,00 €
Reservatie
info@ccdesteiger.be
ccdesteiger.be/nl/programma/muziek/tr...
Phone: 056 515891
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 515891
Links

Phalaena betekent ‘vlinder’, en de naam van dit trio verwijst naar de lichtheid, de gratie en de subtiele wedergeboorte van de natuur.

Het zeer origineel samengestelde trio Phalaena (harp, viool, accordeon) brengt dan ook een uiterst elegant programma met lichtvoetige werken.
Startend bij de barokperiode, schakelen de muzikanten stilaan over naar de romantiek om dan finaal in vroegmoderne tijden en kleuren te belanden.
U kunt genieten van composities van o.a. J.S. Bach, C. Franck, P. I. Tchaikovsky, C. Saint-Saëns, E. Satie en M. de Falla.

Dit lenteconcert wordt u gebracht door 3 doorwinterde artiesten die elk op zich op boeiende wijze de klassieke-muziekwereld verrijken, maar in dit trio hun passies en talenten op verfijnde wijze laten samensmelten:

• Sophie Hallynck (harp): concertmusicus, veelvuldig gevraagd soliste bij tal van orkesten en ensembles, en docente aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.
• Isabelle Chardon: solist eerste viool bij het Nationaal Orkest van België en regelmatig samenwerkend met het Orchestre Philharmonique du Luxembourg. Bovendien erg actief in diverse kamermuziekensembles.
• Christophe Delporte (chromatisch accordeon): virtuoos concertmusicus die diverse keren samen met het Nationaal Orkest van België alsook in het buitenland soleerde, stichter van o.a. Ensemble Astoria en professor aan het IMEP Conservatorium Namen.


Kaarten: 12,00 - € 10,00 met reductie - Gratis voor leden Akoestiek Menen

Bron: UiTinVlaanderen.be