Steven Goegebeur: De man van morgen

Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 12.0 Basistarief: 12,00 €
Reservatie
info@ccdesteiger.be
ccdesteiger.be/nl/programma/humor/ste...
Phone: 056 515891
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 515891
Links

In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. Een wervelende vertelling over hoe om te gaan met ‘de toekomst’.

Op een dag. Op een waarlijk schone dag. Is het genoeg geweest. Op die dag beslist de komiek Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Vanaf nu wordt alles, maar dan ook alles, beter. De ‘man van morgen’ is geboren. En u zal het geweten hebben. Want de man van morgen zal spreken. Zal gloedvol betogen hoe ook u uw leven kan veranderen en verbeteren. De man van morgen zakt af naar vandaag om ook u allen de stralende toekomst binnen te leiden.

In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. In een wervelende vertelling over hoe om te gaan met ‘de toekomst’. Komt de toekomst ons toe? Moeten we alles plannen of leven we van dag tot dag? En vooral, kunnen we de toekomst veranderen? Volgens De man van morgen wel.

Vanavond wordt uw toekomst bepaald. In een zaal bij u in de buurt. Reserveer snel uw kaarten.


Tekst en spel: Steven Goegebeur
Regie: Bart Van Nuffelen

Kaarten: € 12,00 - € 11,00 met reductie - € 9,00 -26 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be