Bad van Marie: Naar Oedipus

Waar
Café du Centre
Rijselstraat 274, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 13.0 Basistarief: 13,00 €
Reservatie
info@ccdesteiger.be
ccdesteiger.be/nl/podium/theater.html
Phone: 056 515891
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 515891
Links

Marieke Anthoni, een beloftevolle theatermaker, presenteert haar eerste monoloog op een aparte locatie, een volks café in het centrum van de Menense wijk ‘Barakken’.

Uit Wake-Up magazine:

MARIEKE ANTHONI, JONG EN FRIVOOL DEBUUT.

“Anthoni presenteert een persoonlijke zoektocht doorheen de Griekse tragedies, waarin ze verbanden legt met de emotionele rollercoaster waar ze als jonge vrouw op dit moment in zit. Ze twijfelt aan haar jeugdliefde en haar identiteit. Ondanks haar soms wat jeugdige naïviteit, weet Marieke toch via energieke dans, woord en krachtige beelden haar eigen problematiek te overstijgen zodat de voorstelling niemand onberoerd laat. Ze reikt op een frivole, grappige manier handvatten aan om de zoektocht naar je echte ‘ik’ op te starten.” (*****Jessie Vromans, Wake-up magazine)

In dat zelfde café zit John van In, zijn leven is in woelig water terechtgekomen. Hij is tot het tragische besef gekomen dat alles verloren is, maar dat het onheil onafwendbaar was.

Bad van Marie maakt een actuele voorstelling, over een samenleving in cruise control, waar aarzelen en haperen geen optie meer is.


Een voorstelling van Marieke Anthoni, Jo Jochems en Peter Boelens
Kaarten: € 13,00 - € 12,00 met reductie - € 10,00 -26 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be