JAC-CAW Stimulans

JAC-CAW Stimulans

JAC-CAW Stimulans

Bekijk op Google Maps

Extra informatie

Jongeren van 12 tot 25 jaar kunnen hier terecht voor info en advies rond allerlei jongerenthema's zoals seksualiteit, alleen wonen, vakantiejob, verder studeren...

Je kunt er ook vrijblijvend grasduinen in folders, brochures, tijdschriften,... Je kan er terecht voor een losse babbel of meerdere gesprekken. Voor anonieme of delicate vragen kun je ons ook mailen.

We organiseren ook vorming op maat over deze en andere thema's voor het onderwijs en het jeugdwerk. Ter ondersteuning ontlenen we educatie materiaal.

Jaarlijks wordt ook de "Opleiding tot Jeugdadviseer" georganiseerd. Tijdens een korte opleiding informeren we jongeren tussen 15 en 17 jaar over relevante jongerenthema's en leren we jongeren hun vrienden ondersteunen.

Jakkedoe

Jakkedoe is een jongerenontmoetingshuis voor alle jongeren van 12 tot 18 jaar. Jakkedoe is een plaats waar je je favoriete muziek kan opleggen, een partijtje voetbaltafel of biljart kan spelen! Je kunt er ook gewoon kletsen of de laatste nieuwe Joepie lezen. Er is ook frisdrank en iets om te knabbelen... Af en toe organiseren we een activiteit: paintball, zwemmen, quiz, gezelschapspel, dropping, film, playstationcontest, ... We roepen de jongeren op om voorstellen te doen voor activiteiten! Jakkedoe bevindt zich in Kazernestraat 20. Tijdens het schooljaar is Jakkedoe open op woensdag van 13u30 tot 16u30. Tijdens de schoolvakanties is Jakkedoe open op maandag, woensdag en vrijdag van 13u30 tot 16u30.

Verantwoordelijke:

Frederik Bostyn – Yvonne Serruysstraat 28 – 8930 MenenSteven Lefevre – Koningstraat 32 -8930 Menen