De Watergroep

Vooruitgangsstraat 187
1030 Schaarbeek
België

De Watergroep

De Watergroep

Bekijk op Google Maps

Heb je vragen over de aanvraag van een nieuwe drinkwateraftakking, verhuis, keuring van een waterinstallatie of afvoer van afval- en regenwater… Neem dan een kijkje op www.dewatergroep.be. Ook informatie over de waterkwaliteit, een overzicht van de tarieven of mogelijke storingen in jouw buurt zijn terug te vinden op de website van De Watergroep. Een verhuizing kan je voortaan volledig digitaal afhandelen via de online klantenzone van De Watergroep (www.dewatergroep.be/klantenzone).

De zomer komt eraan: spring zuinig om met water!
De voorbije weken heeft het niet of nauwelijks geregend. De natuur snakt naar een flinke regenbui. Tegelijkertijd hopen we met z’n allen op een zonnige zomer, waarbij water de nodige verfrissing brengt. In dit artikel geven we een aantal tips om in droge periodes (nog) zuiniger om te springen met drinkwater.
Digitale watermeters: meer inzicht en minder gedoe
Momenteel loopt er een grootschalig proefproject: waterbedrijven FARYS, De Watergroep en Pidpa installeren in de loop van 2022 zo’n 70.000 digitale watermeters bij klanten. Tegen 2030 vervangt De Watergroep bij al haar klanten de oude watermeter door een digitaal exemplaar.