Meldpunt Milieu & Gezondheid

Gepubliceerd op Maandag 16 juli 2018

Net voor de zomervakantie stelde het samenwerkingsplatform 'Gezond Samenleven, Gezond Samenwerken' een nieuwe projectsite voor. Op www.menen.be/gezondsamenlevengezondsamenwerken kun je allerhande informatie terugvinden over actieplannen, metingen en het initiatief Gezond Samenleven, Gezond Samenwerken. Dezelfde site geeft ook toegang tot het meldpunt Milieu & Gezondheid.

Elke inwoner uit de regio Menen kan via dit meldpunt problemen rond Milieu & Gezondheid melden. Deze meldingen worden meteen doorgestuurd naar alle betrokkenen van het samenwerkingsplatform 'Gezond Samenleven, Gezond Samenwerken', een initiatief voor en door burgers, bedrijven en overheden (Vlaamse overheid en de stad Menen) dat focust op milieu en gezondheid én dat de bevolking wil informeren over (communicatie) en betrekken bij (participatie) het verder uitstippelen van het beleid rond milieu en gezondheid.



Het is belangrijk om jouw melding of vraag zo goed en zo volledig mogelijk te formuleren. Anonieme meldingen zijn moeilijk te behandelen, omdat het meldpunt een antwoord of oplossing dan niet kan terugkoppelen. Heb je goede redenen om toch anoniem een melding te maken, contacteer dan de Milieudienst (T 056 529 372).

Klik hier om naar het melpunt Milieu & Gezondheid te gaan.

http://www.menen.be/formulieren/meldpunt-milieu-gezondheid